“In één avond was de verkoop eigenlijk al geregeld, op basis van vertrouwen”
Lees verder.
“Als ondernemer heb je het te druk om het verkoopproces zelf in goede banen te leiden”
Lees verder.
“Je merkt dat Berrie veel ervaring én een behoorlijk trackrecord heeft”
Lees verder.
“Adcorporate heeft me constant persoonlijk begeleid en elke stap uitgelegd in ‘gewone mensentaal’”
Lees verder.
“De communicatie was ook altijd eerlijk en oprecht, met beide benen op de grond”
Lees verder.
“Ik heb een bedrijf met toekomst- perspectief kunnen overdragen”
Lees verder.

Referenties.

Sinds onze oprichting in 2002 hebben wij honderden transacties begeleid. Daarbij hebben we zowel kopers als verkopers vertegenwoordigd. Benieuwd hoe zij de samenwerking met Adcorporate hebben ervaren? Bekijk dan onze Klantverhalen.

Bekijk alle
Transacties.
Bekijk alle
Klantverhalen.

Wilt u contact met ons opnemen?.

Onze gratis boeken aanvragen?.

Een bedrijf (ver)kopen betekent meer dan alleen een krabbel zetten. Het is niet iets wat u er even bij kunt doen vanwege de vele dimensies en complexiteit. Een goede voorbereiding is cruciaal, voor zowel de kopende als de verkopende partij. Dit uit zich in de vele vragen die ondernemers stellen. Interessant is ook de waardering. Hoe weet u wat een bedrijf waard is? De antwoorden op al uw vragen vindt u in onze boeken: ‘Vraagprijs of prijsvraag?!’ en ‘Bedrijf (ver)kopen?’ en “De 100 meestgestelde vragen bij bedrijfsoverdracht”.
Overdracht of verkoop zijn voor een familiebedrijf uiterst ingrijpende gebeurtenissen. Zakelijke overwegingen en emotionele aspecten strijden vaak met elkaar. In het boek ‘Opvolging en overdracht van familiebedrijven’ worden uitdagingen voor alle hoofdrolspelers in het familiebedrijf geschetst, zoals de eigenaars, de verschillende adviseurs, opvolgers en overige familieleden.

Op de hoogte blijven met inzicht?.

Onze Investment Proposals ontvangen?.

Actief in bedrijfsovernames? Wie weet hebben of krijgen wij proposities in portefeuille die interessant voor u zijn. Meld u aan voor onze Investment Proposals en wij houden u per e-mail op de hoogte. U ontvangt nooit meer dan één propositie per week.

Benieuwd naar de indicatieve waarde van uw bedrijf? Vul de rekenmodule in.

Kom op de koffie.

Een goed adviesgesprek, met gewoon een kopje versgemalen Usawa Coffee. Bij Adcorporate nemen we graag de tijd voor u. Kom vrijblijvend langs en we bekijken samen wat uw mogelijkheden zijn. Of we komen naar u toe, wat u het prettigste vindt.

Bel 0492 – 370080 of Bel mij

Koffie