Strategie.

Groeiambities. Vrijwel elke ambitieuze onderneming heeft ze. Het behalen ervan staat of valt met de juiste bedrijfsstrategie. Weet u wat wijsheid is voor uw onderneming? Groeien door overnames of op eigen kracht? Meer focus aanbrengen? Nieuwe markten aanboren? Adcorporate helpt u om de juiste groeistrategie te bepalen en te implementeren. Onze basis: een gedegen analyse van de cijfers, de markt en de vooruitzichten.

Bedrijfsstrategie bepalen

Wat zijn de kansen en mogelijkheden om uw onderneming te laten groeien? Wij brengen ze in kaart. Dit doen we via data-analyse van (financiële) bedrijfsinformatie. Ook maken we een scan van de markt waarin u actief bent. Stap voor stap ontwikkelen we samen met u een slimme groeistrategie.

Wij ondersteunen u bij:

  • Het onderzoeken en beoordelen van bestaande en nieuwe businessmodellen
  • Het analyseren van interessante nieuwe markten en segmenten
  • Het formuleren van een concurrentiestrategie om marktaandeel te winnen

Begeleiding bij verkoop- en aankoop

Autonome groei of groei door overname? Om de markt voor te blijven, is het soms aantrekkelijker om een specialisme in huis te halen via een bedrijfsovername. En misschien is het advies wel om bepaalde producten of diensten af te stoten, om zo meer focus aan te brengen in uw bedrijf. Wat de strategie ook is: Adcorporate staat u bij met advies en praktische ondersteuning. Zo zijn wij gespecialiseerd in begeleiding bij aankoop en verkoop van bedrijven.