Doorloop onze rekenmodule en ontvang vrijblijvend een indicatieve waarde van uw bedrijf per e-mail.
vul de rekenmodule in.

Waardering.

Wat is mijn bedrijf waard? Iedere ondernemer vraagt het zich weleens af. Een onafhankelijke bedrijfswaardering door Adcorporate geeft het antwoord. Een waardering kan meerdere doelen dienen. Zoals een fusie of overname, een financiële reorganisatie of toe- of uittredende aandeelhouders. Of een (boedel)scheiding of herfinanciering. En wat zo mooi is: u krijgt meteen een goed inzicht in de strategische mogelijkheden en ontwikkelkansen.

Ervaren Register Valuators

Het bepalen van de waarde van bedrijven is een van onze specialismen. In ons team van adviseurs vindt u Register Valuators en ervaringsdeskundigen. Zij hebben honderden bedrijfswaarderingen achter hun naam staan. In vrijwel alle sectoren.

Grondige analyse

De waarde van uw bedrijf wordt bepaald door toekomstige financiële resultaten en het risico dat hiermee samenhangt. Hiervoor nemen wij uw onderneming grondig onder de loep. Zo maken we een gedegen analyse van de sterke en zwakke punten, de markt waarin u actief bent en het risicoprofiel. Het resultaat? Een goed beeld van de (toekomstige) ontwikkeling van de onderneming, uitgedrukt in feiten en cijfers.

Verder kijken dan cijfers

Met een onafhankelijke waardebepaling krijgt u ook inzicht in de waardestuwers van uw onderneming. Dit zijn de factoren die de waarde in positieve zin beïnvloeden. Dit kunnen bijvoorbeeld de verhoudingen met klanten en leveranciers zijn, maar ook de opbouw van het personeelsbestand, de bestendigheid van het verdienmodel en de beperkte markt- en bedrijfsrisico’s. Nuttige inzichten die gegarandeerd van pas komen.

 

Dit staat u te wachten...

Er komt veel kijken bij de waardering van een bedrijf. In ons whitepaper leggen we u de belangrijkste stappen uit bij dit proces én delen we enkele nuttige tips.

Download nu het whitepaper 'Bedrijf waarderen'

Benieuwd naar de indicatieve waarde van uw bedrijf? Vul de rekenmodule in.

Gewoon precies weten wat uw bedrijf waard is?.

Een onafhankelijke bedrijfswaardering biedt uitkomst. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag gratis een van onze boeken aan.

Kom op de koffie.

Een goed adviesgesprek, met gewoon een kopje versgemalen Usawa Coffee. Bij Adcorporate nemen we graag de tijd voor u. Kom vrijblijvend langs en we bekijken samen wat uw mogelijkheden zijn. Of we komen naar u toe, wat u het prettigste vindt.

Bel 0492 – 370080 of Bel mij

Koffie