Waardering.

Wat is mijn bedrijf waard? Iedere ondernemer vraagt het zich weleens af. Een onafhankelijke bedrijfswaardering door Adcorporate geeft het antwoord. Een waardering kan meerdere doelen dienen. Zoals een fusie of overname, een financiële reorganisatie of toe- of uittredende aandeelhouders. Of een (boedel)scheiding of herfinanciering. En wat zo mooi is: u krijgt meteen een goed inzicht in de strategische mogelijkheden en ontwikkelkansen.

Ervaren Register Valuators

Het bepalen van de waarde van bedrijven is een van onze specialismen. In ons team van adviseurs vindt u Register Valuators en ervaringsdeskundigen. Zij hebben honderden bedrijfswaarderingen achter hun naam staan. In vrijwel alle sectoren.

Grondige analyse

De waarde van uw bedrijf wordt bepaald door toekomstige financiële resultaten en het risico dat hiermee samenhangt. Hiervoor nemen wij uw onderneming grondig onder de loep. Zo maken we een gedegen analyse van de sterke en zwakke punten, de markt waarin u actief bent en het risicoprofiel. Het resultaat? Een goed beeld van de (toekomstige) ontwikkeling van de onderneming, uitgedrukt in feiten en cijfers.

Verder kijken dan cijfers

Met een onafhankelijke waardebepaling krijgt u ook inzicht in de waardestuwers van uw onderneming. Dit zijn de factoren die de waarde in positieve zin beïnvloeden. Dit kunnen bijvoorbeeld de verhoudingen met klanten en leveranciers zijn, maar ook de opbouw van het personeelsbestand, de bestendigheid van het verdienmodel en de beperkte markt- en bedrijfsrisico’s. Nuttige inzichten die gegarandeerd van pas komen.