Verkoopklaar.

Uw bedrijf verkopen. Misschien bent u er helemaal niet mee bezig. Toch is het verstandig om er van tijd tot tijd over na te denken. Want stel: u wordt verrast door een aanbod van een concurrent. Hoe mooi is het dan als u profiteert van een optimale verkoopopbrengst? Met andere woorden: met verkoopklaar maken bent u nooit te vroeg. Adcorporate helpt u hierbij.

Scherpe analyse van verbeterpunten

Hoe beter u bent voorbereid op een mogelijke verkoop, hoe hoger de waarde van uw onderneming. Wij helpen u om de juiste stappen te zetten. Dit doen we aan de hand van onze quickscan, die snel en doeltreffend de verbeterpunten in kaart brengt. Hierbij gaat aandacht uit naar allerlei aspecten die een hoofdrol spelen in de waarde van uw onderneming. Denk aan de beschikbaarheid van werkkapitaal, investeringen, concurrerend en onderscheidend vermogen en de afhankelijkheid van sleutelfunctionarissen.

Werken aan waardeverhoging

Met de verbeterpunten uit de quickscan kunt u direct aan de slag. Ondersteuning nodig bij het verkoopklaar maken? Onze adviseurs helpen u graag. Bijvoorbeeld met strategiebepaling, waardecreatie of data-analyse. Samen zetten we koers naar een optimale ondernemingswaarde.