Waarom Adcorporate.

Adcorporate biedt betrokken en deskundige begeleiding bij de aan- en verkoop van bedrijven. Onze aanpak is transparant en duidelijk. Samen met u werken we aan een geslaagde transactie.

Gewoon oog voor de mens én de zaak

Adcorporate begeleidt (toekomstige) ondernemers bij overnametrajecten, op een betrokken en persoonlijke manier. Wij geloven dat écht het beste advies verzorgen tot de beste resultaten leidt, zowel bij de aankoop als de verkoop van een bedrijf. Onze succesverhalen onderstrepen die aanpak.

“Het belang van de klant staat altijd voorop en dat zal ook altijd zo blijven”

Adcorporate is een bedrijf van mensen, met mensen en door mensen. Met ervaren overnameadviseurs, die betrokken en deskundig zijn. Dit blijkt ondermeer uit de certificering vanuit de BOBB en aansluiting bij de DCFA. De overnameadviseurs werken binnen een eigen regio, en staan daardoor letterlijk dichtbij u als ondernemer.

Gewoon een tot in de puntjes verzorgd advies bij bedrijfsovername

Wij vinden dat iedere ondernemer recht heeft op gedegen advies bij bedrijfsovername. Een bedrijf (ver)kopen doet u immers niet elke dag. Daarom werken we niet volgens één vaste aanpak. Als ondernemer heeft u behoefte aan specifieke begeleiding op basis van uw persoonlijke situatie. Daar beginnen wij direct mee.

Al in de voorbereidende fase van een overnametraject brengen we de situatie van de onderneming uitgebreid in kaart. Gedurende het gehele traject gaan we proactief te werk, zodat we constant op de hoogte blijven.

Gewoon een goudeerlijk gesprek

Bij ons kunt u rekenen op een transparant overnametraject. We zijn eerlijk over uw situatie en duidelijk over wat u kunt verwachten omtrent de bedrijfsovername.

Doordat we op de hoogte zijn kunnen we onderhandelingen voeren op basis van inhoud en argumentatie. Op gelijkwaardig niveau. Zonder spelletjes. We hebben oog voor uw belangen, maar ook voor die van de wederpartij. Zo weten alle partijen precies waar ze aan toe zijn. Naar ons idee de beste manier om te komen tot een geslaagde transactie.

Gewoon al meer dan 20 jaar het allerbeste advies verzorgen

We bestaan sinds 2002 en hanteren van begin af aan dezelfde aanpak, en deze levert doorlopend concrete resultaten op. Geslaagde transacties, binnen een relatief korte termijn. Kortom: tevreden ondernemers. Benieuwd hoe zij de samenwerking hebben ervaren?

Bekijk hun verhalen. 

Ook een bedrijf kopen, verkopen of participeren in een onderneming? Dan bieden we ook u de gewenste ondersteuning. Samen met u werken we aan een geslaagde bedrijfsoverdracht.

Wilt u graag eens vrijblijvend kennismaken? Neem gerust contact met ons op.