Visie en missie

MVO

Het is onze missie om bedrijfsovernames in Nederland beter te organiseren. Binnen de overnametrajecten die we begeleiden doen we dat door de belangen van de ondernemer voorop te stellen. Daarnaast zijn we via onze nevenactiviteiten maatschappelijk betrokken.

Kennispartner voor het hoger onderwijs

Adcorporate is als kennispartner verbonden aan de Avans+ in Breda en de Hogeschool Rotterdam.

Cursus bedrijfswaardering voor intermediairs

Bedrijfsadvies omvat tal van disciplines. Een belangrijk onderdeel is de waardering van een bedrijf. Bedrijfswaardering is echter complexe en ondoorzichtige materie. Adcorporate  biedt hier inzicht in via cursussen. Speciaal voor intermediairs als accountants, bankiers, juristen en fiscalisten die te maken krijgen met bedrijfswaardering.

Ons boek: vraagprijs of prijsvraag?!

Iedere ondernemer krijgt vroeg of laat te maken met bedrijfsoverdracht. De kennis over dit onderwerp is vaak beperkt. Het boek ‘vraagprijs of prijsvraag?!’ is een praktisch handboek voor ondernemers in het MKB. Hiermee verschaffen we inzicht in de ins en outs van bedrijfsoverdracht, maar ook in de factoren die bepalend zijn voor de waarde van een onderneming.

Stichting voor het familiebedrijf

Samen met De Familiebedrijven Adviesgroep hebben we de Stichting voor het familiebedrijf opgericht. De stichting geeft uitleg en advies aan families bij kwesties rond opvolging, overdracht en overname.

Bel ons 0492-370080
Stuur ons een mail
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten