“Als ik terugblik, zou ik Adcorporate eerder ingeschakeld hebben”
Lees verder.

Bedrijfsstrategie.

Het behalen van ondernemingsdoelstellingen valt of staat met de juiste (ondernemers-) strategie. Inzicht in historische cijfers en toekomstige ontwikkelingen zijn hierbij essentieel. Groei van omzet en rendement zijn namelijk vaak de belangrijkste speerpunten voor ondernemers en aandeelhouders. Het realiseren van groei is echter een grote uitdaging. Het merendeel van de bedrijven is dan ook niet in staat om hun groeiambities ook daadwerkelijk te realiseren.

Wat kan Adcorporate voor u betekenen?

Adcorporate helpt bedrijven stapsgewijs om een gedegen groeistrategie te formuleren en te implementeren door te ondersteunen bij onder andere:

  • Het onderzoeken en beoordelen van nieuwe bronnen van omzet en winst
  • Het analyseren van nieuwe markten en segmenten om naar uit te kunnen breiden
  • Het formuleren van een concurrentiestrategie om marktaandeel te winnen

Het realiseren van groei kan op basis van eigen kracht. Maar om de markt voor te blijven is het wellicht aantrekkelijker om specialismes te verwerven middels een overname. Dit is vaak sneller en efficiënter dan zelfontwikkeling.

Een andere mogelijkheid die bestaat is om niet renderende producten/diensten af te stoten, waardoor u meer focus krijgt op de renderende activiteiten hetgeen weer leidt tot een positieve impuls. Enerzijds brengt de focus meer business en anderzijds kunnen de vrijgekomen liquiditeiten worden ingezet voor de best renderende bedrijfsactiviteiten.

Hoe doen wij dat?

Adcorporate is als onafhankelijk corporate finance kantoor in staat u bij te staan bij het optimaliseren van uw strategie. Hierbij kijken wij naar kansen en mogelijkheden om uw organisatie te laten groeien. Dit doen we middels data-analyse van (financiële) bedrijfsinformatie, maken een scan van de markt waarin u opereert en adviseren op basis van uw doelstellingen.

Heeft u behoefte aan een klankbord of wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen, dan gaan wij graag vrijblijvend het gesprek met u aan. Wij helpen u graag verder. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Neem contact met ons op

Waarom Adcorporate?

Ieder bedrijf verschilt en iedere ondernemer is anders. Adcorporate combineert dit door niet volgens één vaste aanpak te werken. Wij bieden specifieke begeleiding bij de koop of verkoop, maar ook bij strategiebepaling van een bedrijf en spelen in op iedere persoonlijke situatie. Wij kenmerken ons door:

  • gewoon betrokken te zijn en persoonlijke begeleiding te bieden;
  • gewoon gedegen en eerlijk advies te geven;
  • gewoon duidelijkheid voorafgaand aan het traject te stellen, evenals duidelijkheid over de verwachte doorlooptijd, koopprijs en betalingsstructuur;
  • gewoon een goede samenwerking met andere specialisten zoals juristen, fiscalisten en notarissen te hebben;
  • gewoon geslaagde transacties, binnen een relatief korte termijn.

Kom op de koffie.

Een goed adviesgesprek, met gewoon een kopje versgemalen Usawa Coffee. Bij Adcorporate nemen we graag de tijd voor u. Kom vrijblijvend langs en we bekijken samen wat uw mogelijkheden zijn. Of we komen naar u toe, wat u het prettigste vindt.

Bel 0492 – 370080 of Bel mij

Koffie