“Op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen”.

Begin 2002 startte Jan-Hein Schik samen met een compagnon Bakkerij van Griensven. 6,5 jaar later besloot het tweetal gescheiden wegen in te gaan. Adcorporate hielp daarbij en ondersteunde Schik later bij de verkoop aan Swinkels oververs gebak B.V. Schik heeft niets dan lof voor de handelwijze van Adcorporate. “Ik ben ontzettend goed geadviseerd.”

Jan-Hein Schik is een ondernemer in hart en nieren. Zeventien jaar lang had hij samen met zijn vrouw een eigen zaak. Daarna ging hij in loondienst. Het bloed kroop echter waar het niet gaan kon en dus besloot hij weer een onderneming te beginnen. Deze keer samen met een goede kennis. Het werd Bakkerij van Griensven: een bakkerszaak gespecialiseerd in het maken van worstenbrood voor bakkerijen, supermarkten, horeca en slagerijen.

In de loop der jaren werd er steeds vaker gesproken over verkoop. Over het hoe en wat waren de compagnons het echter lang niet altijd eens. Toen Jan-Hein Schik in zijn omgeving een serieuze koper vond, besloot hij zijn accountant te raadplegen. Die stuurde hem vervolgens door naar Adcorporate. Daarna ging het snel. “Han Galema, mijn contactpersoon bij Adcorporate, heeft mij geweldig goed geadviseerd én gemotiveerd”, vertelt Schik. “In amper twee maanden heb ik de aandelen van mijn compagnon overgenomen én de complete zaak verkocht aan Swinkels oververs gebak B.V.”

Adcorporate begeleidde Schik tijdens het gehele traject, verzorgde de waardebepaling en voerde de onderhandelingen. Schik kijkt er met tevredenheid op terug. “Ik heb veel bewondering voor de daadkracht waarmee Adcorporate optrad. In nog geen twee maanden zijn er twee flinke stappen gezet. Puur door op het juiste moment de juiste beslissingen te nemen en daar dan ook voor de volle 100% voor te gaan. Han is een echte vertrouwensman die altijd voor je klaarstaat. ’s Avonds, in het weekend; het maakt niet uit.”

Terug naar overzicht.