UVIT neemt een belang van 40% in het aandelenpakket van LekkerLeven.

Met bijna 5 miljoen verzekerden is Univé-VGZ-IZA-Trias (kortweg UVIT) één van de grootste verzekeraars van Nederland. UVIT heeft ruim 4,2 miljoen zorgverzekerden – een kwart van de Nederlandse bevolking. De schadeverzekeringstak heeft ruim 800.000 verzekerden.

Verzekeraarscombinatie Univé-VGZ-IZA-Trias (UVIT) neemt een belang van 40% in het aandelenpakket van LekkerLeven, Nederlands grootste bemiddelaar in gemaksdiensten. Op termijn komt de bemiddeling van LekkerLeven als een gratis service beschikbaar voor alle klanten van UVIT – zo’n 1,8 miljoen huishoudens. Voor de diensten zelf moet wel worden betaald. Vanaf september is de nieuwe gratis service eerst beschikbaar voor drie Univékantoren in centraal Nederland.

De ‘uitrol’ over de andere Univé-kantoren en de andere merken van UVIT vindt gefaseerd plaats tot en met 2009. Met deze nieuwe service biedt UVIT directe en concrete meerwaarde aan haar klanten. Het past in de tijdgeest waarin zoveel mensen zoeken naar ‘rust en tijdwinst’ in een druk bestaan. Bovendien sluit de dienstverlening gemakkelijk aan bij belangrijke strategische thema’s als Wonen, Mobiliteit & Gezondheid en Vrije Tijd.

Het gaat om diensten variërend van tuinonderhoud en kinderoppas tot computerhulp aan huis. De bemiddelaars van LekkerLeven brengen de klant in contact met de particuliere of professionele dienstverlener &oactue;f verwijzen door naar een instantie waar de klant eventueel veel beter terecht kan. Denk aan een zorgvraag die in de AWBZ thuishoort. LekkerLeven regelt de financiële afhandeling en bewaakt de kwaliteit. Inmiddels zijn er 22 organisaties aangesloten bij LekkerLeven, waaronder woningcorporaties en zorgorganisaties. Zij vertegenwoordigen bij elkaar ruim 500.000 huishoudens waarvoor LekkerLeven jaarlijks tienduizenden aanvragen afhandelt. Naast het brede aanbod aan diensten beschikt LekkerLeven ook over grote kennis van wet- en regelgeving.

Met bijna 5 miljoen verzekerden is Univé-VGZ-IZA-Trias (kortweg UVIT) één van de grootste verzekeraars van Nederland. UVIT heeft ruim 4,2 miljoen zorgverzekerden – een kwart van de Nederlandse bevolking. De schadeverzekeringstak heeft ruim 800.000 verzekerden. UVIT werkt zonder winstoogmerk en is met ruim 180 vestigingen in het hele land dicht bij de klant.

Terug naar overzicht.