Ad Staals en Jan Brok namen begin 2006 Ursan Verpakkingen over.

Ad Staals en Jan Brok namen begin 2006 Ursan Verpakkingen over. Tijdens de onderhandelingen kwam het tot een patstelling. Op dat moment besloten de heren Adcorporate in te schakelen. Staals is dik tevreden. “Dankzij de expertise van Adcorporate kochten we het bedrijf tegen gunstigere voorwaarden dan we vooraf voor mogelijk hielden.”

Ursan Verpakkingen is al ruim een halve eeuw gespecialiseerd in het vervaardigen van verpakkingsmaterialen als flessen, doppen en tubes. Het bedrijf leverde jarenlang producten aan de farmaceutische organisatie waar Ad Staals tot december 2005 inkoper was. Jan Brok, zijn huidige compagnon, werkte destijds al als verkoper bij Ursan Verpakkingen. Nadat Ad Staals zijn baan had opgezegd, kwamen de twee op het idee om het bedrijf samen over te nemen.

“In eerste instantie waren we van plan om de zaken zonder tussenkomst van een adviseur te regelen”, vertelt Staals. “We kenden het bedrijf erg goed en voorzagen weinig moeilijkheden”. Maar de accountant van de verkoopster kwam met cijfers die volgens ons absoluut niet klopten. Vanaf dat moment kwamen we er samen gewoonweg niet meer uit. Wij konden niets bewijzen, en de tegenpartij hield voet bij stuk. Daarom besloten we ondersteuning te zoeken. Ik kende Adcorporate al een beetje; voordat ik besloot om Ursan te kopen, had ik me namelijk al geruime tijd georiënteerd op het aanbod via Bedrijventekoop.nl.

“Dankzij Adcorporate kwam er weer schot in de zaak. Onze contactpersoon binnen Adcorporate, heeft ons een goede dienst bewezen. Door zijn voortvarende aanpak bij de onderhandelingen wisten we zeer gunstige voorwaarden te bedingen. Ik heb echt het gevoel dat we het maximale eruit hebben gehaald. Niet voor niets heb ik Adcorporate ook al diverse malen aanbevolen bij relaties.”

Terug naar overzicht.