Adrie Bekkers is een ondernemer in hart en nieren.

Adrie Bekkers nam op 30 juni 2006 Jos van der Horst B.V. over. Via zijn boekhoudkantoor en een goede kennis kwam hij in contact met Adcorporate. “Het voelde vrijwel meteen goed. En achteraf nog steeds. Al weet je bij een overname natuurlijk nooit voor 100% zeker of de ondersteuning wel objectief is. Maar mijn gevoel zegt dat het goed zit.”

Adrie Bekkers is een ondernemer in hart en nieren. Voordat hij Jos van der Horst B.V. overnam, had hij een eigen siersmederij. “Dat beviel heel aardig, maar als je iets helemaal zelf moet opbouwen, heb je een lange adem nodig. Zo kwam ik op het idee om een bestaand bedrijf te kopen. Begin 2004 opperde ik het voor het eerst bij mijn boekhouder.”

“Via die boekhouder en een bevriende adviseur kwam ik terecht bij Adcorporate. Dat klikte meteen goed. Vanaf dat moment begon het traject ook echt te lopen. Ik hoefde zelf weinig te doen: Adcorporate zocht naar geschikte bedrijven, bemiddelde, onderhandelde en begeleidde. Mijn contactpersoon was heel actief. Hij zat er goed bovenop en hield het vuurtje echt warm. Dat was heel prettig.”

Het traject duurde in totaal zo’n anderhalf jaar. “Uiteindelijk is het niet altijd even snel en soepel verlopen, maar dat is waarschijnlijk inherent aan een overname. Het is en blijft een kwestie van vertrouwen en goede advisering. Maar begrijp me niet verkeerd: ik heb nog steeds het gevoel dat ik uitstekend ben geholpen.”

Jos van der Horst, de voormalige eigenaar van de gelijknamige onderneming, is nog steeds werkzaam in het bedrijf. Is dat niet lastig? “Er is nu sprake van een andere visie en een ander beleid. Zowel de nieuwe als de oude ondernemer krijgt heel wat voor zijn kiezen. Maar Jos wil nog steeds heel graag meedenken. Zijn aanwezigheid is dan ook van grote toegevoegde waarde.”

Terug naar overzicht.