“Vijf maanden later was Monique de eigenaar”.

Centipede Sports & Entertainment in Nijmegen is al sinds 1994 hét adres voor evenementen, themadagen, entertainment en teambuilding. Toen Monique Cuijpers hoorde dat de eigenaren plannen hadden om Nederland te verlaten, trok ze de stoute schoenen aan. Vijf maanden later was zíj de eigenaar. Adcorporate verzorgde de financieringsaanvraag.

“Centipede Sports & Entertainment stond niet officieel te koop, maar via via had ik gehoord dat de eigenaren naar het buitenland wilden vertrekken”, vertelt Monique Cuijpers. “Ikzelf was toe aan een nieuwe uitdaging, dus ik besloot om gewoon contact met ze op te nemen. Na enkele gesprekken op locatie was ik helemaal verkocht.”

“Een goede eerste indruk maken bij de bank is lastig voor particulieren. Daarom vroeg ik Adcorporate om mij te begeleiden bij de financiering. Op basis van het businessplan dat ik zelf al had opgesteld, voerden we een aantal gesprekken. Vervolgens zorgde Adcorporate voor de verdere aanscherping van het document. Het resultaat was een zeer volledig en professioneel plan dat voor de bank helemaal niets te wensen overliet.”

“Over het uiteindelijke plan ben ik heel tevreden. Adcorporate weet precies hoe een bank te werk gaat en welke aspecten van cruciaal belang zijn bij de beoordeling. Het feit dat de bank meteen akkoord ging, zegt genoeg. Het enige wat ik jammer vind, is dat het gehele proces toch behoorlijk lang duurde. In mei tekende ik het voorlopige koopcontract, in juli leverde Adcorporate het plan aan en op 31 augustus kreeg ik pas groen licht van de bank. Deze termijn schijnt overigens heel normaal te zijn; elke stap in het traject heeft toch tijd nodig. Bovendien was het vakantietijd. En als je iets heel graag wilt, dan duurt wachten altijd te lang.”

Terug naar overzicht.