Vorige week is de koopovereenkomst ondertekend en is de overname van administratiekantoor Wim Wijdeven door OOvB een feit. Per 1 januari gaat de onderneming van Langenboom over naar de vestiging van OOvB in Cuijk.

In 2019 hield Adcorporate in Uden een Masterclass over bedrijfsovernames. Naast een aantal ondernemers was ook Wim Wijdeven hierbij aanwezig, primair bedoeld om kennis op te halen ten behoeve van zijn eigen klanten.

Eind 2021 nam Wim contact op met Adcorporate met de vraag hem te adviseren en te begeleiden bij de verkoop van zijn administratiekantoor dat hij samen met zijn vrouw Henriette in de afgelopen 25 jaar had opgebouwd.

Nadat we in het voorjaar van 2022 zijn gestart met het in beeld brengen van diverse kandidaat-kopers, hadden we net voor de bouwvak een 3-tal serieus geïnteresseerde partijen geselecteerd. Waarna in oktober de intentieovereenkomst is getekend en een maand later de koopovereenkomst.

Een leuke transactie waarbij we Wim en Henriette hebben kunnen helpen bij het bereiken van de volgende fase in hun leven. Voor Wim betekent dit rustig afbouwen en tijd over voor zijn maatschappelijke projecten en voor Henriette tijd voor de kleinkinderen en haar eigen hobby’s.