De historie met Armand van Bercheycke van SeSa Groep gaat ruim 10 jaar terug. In de tussenliggende periode hebben we hem diverse keren begeleid bij het aankopen van een onderneming en daarmee de uitbreiding van de SeSa Groep. SeSa Groep biedt opleidingen op het gebied van beveiliging en veiligheid.

Als we terugkijken op deze periode is het ontzettend knap dat Armand het bedrijf heeft weten uit te bouwen en ontwikkelen. De combinatie van de bedrijven, de verschillende disciplines en het aantrekken van de juiste mensen. Dit alles heeft veel tijd en energie gekost maar de puzzelstukjes zijn op hun plaats gevallen.

Door zijn leeftijd en behoefte aan een andere invulling van zijn leven kwam de vraag vanuit Armand hem te ondersteunen en begeleiden bij de zoektocht naar een passende overnamekandidaat. Een intensief traject volgde, waarbij vooral de persoonlijke klik met kopende partij belangrijk en uiteindelijk doorslaggevend was.

Wij wensen Bart de Tombe van Veiligheidsinstituut veel plezier en succes met de overname, integratie en doorontwikkeling. Met het fundament dat is gelegd, moet dit lukken!