Via de fiscalist Sander Jongerius van Biemans Accountants kwamen we eind 2023 in contact met Jan van der Sangen, eigenaar van Machinaal timmerbedrijf Van der Sangen B.V. in Beek en Donk. Hij vertelde het mooie verhaal van een zaterdagkracht die in vaste dienst was gekomen en na jarenlang steeds zelfstandiger te werken, zelf met de vraag is gekomen of hij het bedrijf over zou kunnen nemen.

Jan heeft zelf geen opvolgers en zijn voorkeur ging uit naar een interne opvolging in plaats van het zoeken naar een externe koper. Na het voeren van diverse gesprekken, het zoeken van de meest logische en haalbare transactiestructuur, zijn donderdag 23 mei alle aandelen en bijbehorende machines van Machinaal timmerbedrijf Van der Sangen B.V. overgedragen. Mooi dat Adcorporate hieraan een bijdrage heeft mogen leveren.

Diezelfde middag is het – naar goed Brabants gebruik – uitgebreid gevierd met familie en de werknemers. Jan werkt nog mee tot eind 2024 waarna hij gaat genieten van zijn welverdiende vrije tijd! Wij wensen koper en de rest van het personeel alle succes toe!