Bedrijf kopen of verkopen?

De overname van een bedrijf is een grote stap. Naast jouw passie voor ondernemen gaan er ook andere zaken meespelen. Zo krijg je te maken met specifieke ondernemersrisico’s en mogelijke beperkingen. De voorbereidingen op een overname vragen daarom geduld, tijd en energie.

Donderdag 20 april 2023 geven Berrie Abelen en Marleen van den Broek een kennissessie overnames. We nodigen je van harte uit om bij deze gratis kennissessie aanwezig te zijn!

Datum: 20 april 2023

Tijd: 16.00 – 17.30 uur (aansluitend borrel)

Locatie: Auditorium Goorts + Coppens, Schootense Dreef 33 te Helmond

Een bedrijf kopen of verkopen doe je vaak maar 1 keer. Het is belangrijk dat je op de hoogte bent van wat erbij komt kijken. En wat als je geconfronteerd wordt met de vraag of je je bedrijf wilt verkopen? Ben je er dan klaar voor? Deze sessie geeft je op grote lijnen inzichten in het overnameproces met bijvoorbeeld aandacht voor waardering van het bedrijf, onderhandelingen en te maken afspraken.

Sprekers Berrie Abelen (Adcorporate) en Marleen van den Broek (Goorts + Coppens) nemen je mee in de meest gestelde vragen bij een bedrijfsovername. Na deze kennissessie kun jij goed voorbereid een overnameproces in!

4 redenen om aan je aan te melden:

  1. Kennis opdoen over overnames.
  2. Na deelname krijg je gratis het boek De 100 meest gestelde vragen bij een bedrijfsoverdracht (geschreven door Berrie).
  3. Wil je op een onderwerp dieper ingaan? Goorts + Coppens biedt jou (op afspraak) het eerste halfuur gratis advies!
  4. Een gezellige borrel achteraf.

Programma:

15.45 uur – Inloop
16.00 uur – Aanvang
17.30 uur – Afsluiting met borrel

Graag vernemen wij uiterlijk 17 april 2023 of je bij deze bijeenkomst aanwezig bent.
Klik hier om je aan te melden.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,
Team Adcorporate en team Goorts + Coppens