Traditiegetrouw steken we ons met Kerst in een passend tenue om op deze manier eenieder fijne Kerstdagen te wensen, bij deze!

Nog een paar werkdagen voordat 2019 er alweer op zit. Terugkijkende is het een goed jaar geweest, diverse overnames mogen begeleiden met tevreden partijen als resultaat! Daar doen we het uiteindelijk allemaal voor. Dat we deze lijn in 2020 voort mogen zetten.

Ook hebben we diverse masterclasses gegeven en bloggen we ons in het rond. Kennis delen en ervaringen uitwisselen met gelijkgestemden of met potentiële (ver)kopers geeft energie en nieuwe inzichten. De inhoud van ons vak blijft voor ons van grote waarde.

2020 belooft op meerdere manieren een spannend jaar te worden. Niet alleen door de komst van Daphne Kuijs, onze nieuwe junior adviseur, maar ook door de verhuizing naar ons nieuwe kantoorpand! Hierover houden we jullie uiteraard op de hoogte.

Aan allen: geniet van de komende dagen, lekker gas terugnemen zodat de batterij weer vol is voor het nieuwe jaar. Proost!