De afgelopen periode heeft Adcorporate een blogreeks ‘De 100 meest gestelde vragen bij bedrijfsoverdracht’ op haar website en LinkedIn gepubliceerd. Begin van dit jaar postte wij onze 100ste en daarmee de laatste blog in deze reeks. De laatste blog bevatte de tien belangrijkste tips bij bedrijfsoverdracht en daarmee sloten wij de reeks af.

In de praktijk ontvangen wij vaak vragen van kopers en verkopers die in de blogreeks ‘De 100 meest gestelde vragen bij bedrijfsoverdracht’ zijn behandeld. Wij zien een behoefte aan nadere uitleg en toelichting. Dit komt voort uit het feit dat het proces van bedrijfsovername uit veel verschillende facetten bestaat en dat de ervaring van kopers en verkopers met bedrijfsovernames beperkt is omdat zij hun bedrijf meestal maar éénmaal verkopen.

Om kopers en verkopers te helpen en hun vragen te beantwoorden hebben wij besloten om de reeks te bundelen en in boekvorm uit te brengen. Alle vragen/blogs zijn hierin opgenomen en bevat tevens een overzicht van alle onderwerpen zodat het een toegankelijk naslagwerk is voor iedereen die daar behoefte aan heeft.

Of het nu gaat om waardebepaling, locked box of closing accounts, cash and debt free of werkkapitaal of andere vragen zoals wie zijn er betrokken bij een overname of hoe ga ik om met personeel. Alle vragen uit de reeks zijn opgenomen in dit boek.

Het boek is binnen afzienbare tijd te bestellen. Kun je niet zo lang wachten lees dan de blogs terug in onze blog.