Pieter Victor
pieter@victoris.eu

Pieter is een ondernemer met passie voor finance, life-long learning en golf.

Hij haalde zijn Master of Finance aan de Antwerp Management School, alsook een Master of Global Finance aan de Fordham Gabelli Business School in New York. Vervolgens rondde hij de Executive MBA af bij Vlerick, waar ook een passage volgde als onderzoeker voor het Centre for Mergers, Acquisitions and Buyouts.

Professioneel bouwde Pieter eerst ervaring op als intermediair in de verzekeringssector, waarna hij zich ging toeleggen op Corporate Finance advies voor KMO’s in het accountancykantoor dat hij mee uitbouwde met zijn partner, in Gent en later ook Antwerpen.

Gedurende de COVID-crisis engageerde Pieter zich als zelfstandig consultant voor PMV, waar hij voor de getroffen sectoren bedrijfsleningen analyseerde en verdedigde bij het kredietcomité.

Pieter fungeert als onafhankelijk Partner van Adcorporate voor de regio West-Vlaanderen, onder de naam Victoris Corporate Finance. Zijn focus ligt op het professioneel begeleiden van aan- en verkooptrajecten. Daarenboven begeleidt hij MBI-kandidaten op maat, en besteedt hij desgewenst aandacht aan een optimale financieringsmix voor elke deal.