Berrie Abelen

In 2003 is Berrie gestart met Adcorporate, als doel bedrijfsovernames in Nederland beter te organiseren. Als directeur van Adcorporate Nederland is Berrie verantwoordelijk voor zowel de verdere ontwikkeling van Adcorporate als voor de uitvoering van complexe dossiers. Specialiteiten zijn waarderingsvraagstukken en onderhandelingen. Met ruim 100 transacties op zijn naam kan Berrie ervaringsdeskundige genoemd worden. Tel daarbij op het uitbrengen van boeken en schrijven van diverse columns om te komen tot een profiel van een volwaardig overnamespecialist.

Wiesje Hoebergen

Wiesje heeft na het behalen van haar HBO-opleiding in Breda diverse management ondersteunende functies vervuld. Ze heeft ruime ervaring opgedaan in het bankwezen en de projectontwikkeling. Sinds september 2017 versterkt Wiesje het team van Adcorporate. Hierbij vormt ze het eerste aanspreekpunt voor klanten, houdt ze zich bezig met het verwerken van cijfers, opstellen van informatiedocumenten en onderhoudt ze eerstelijns contact met kandidaten.

Daphne Kuijs

d.kuijs@adcorporate.nl

Daphne heeft van 2014 tot en met 2018 gestudeerd aan Avans Hogeschool te Breda. Tijdens haar studie bedrijfskunde heeft zij veel ervaring opgedaan in de accountancy (audit). Gesprekken voeren met klanten over de toekomst van de onderneming en de business zijn zaken waar ze energie van krijgt en die ze ook belangrijk vindt. Daarom heeft ze de stap gemaakt naar Corporate Finance. Daphne heeft ervaring in het begeleiden van bedrijfsovernames en bedrijfswaarderingen. Ook financieringsaanvragen en overige organisatorische vraagstukken zijn zaken die ze graag aanpakt. Per 1 januari 2020 is Daphne actief bij Adcorporate waarbij ze zich de komende jaren verder kan ontwikkelen tot senior overnameadviseur.

Elle Carels

e.carels@adcorporate.nl

Elle is na het behalen van haar opleiding Directie Secretaresse/Management Assistente aan het ROC Eindhoven gaan werken in de advocatuur. In de tussentijd heeft ze met succes haar diploma behaald voor de opleiding Algemeen Zakelijk Nederlands aan het Schoevers te Eindhoven. Zij heeft ervaring opgedaan in verschillende bedrijfstakken op het secretarieel vakgebied. Sinds oktober 2011 versterkt Elle het team van Adcorporate.

Filip Demuyt

f.demuyt@adcorporate.nl

Na zijn studie heeft Filip een tweetal IP opleidingscentra opgezet. In 2000 heeft Filip de vestigingen succesvol verkocht. Vervolgens is hij als bedrijvenadviseur bij een landelijke bank gaan werken om vervolgens in 2002 weer voor het ondernemerschap te kiezen in de vorm van DGA en oprichter van bedrijventekoop.nl en Adcorporate.