Investment Proposal Sauna complex.

Adcorporate is een resultaatgerichte en bijzonder succesvolle organisatie in de begeleiding bij koop en verkoop van bedrijven. Actief sinds 2002, zowel nationaal als internationaal.

Betreft
De onderneming betreft een middelgroot saunabedrijf/ Wellness centrum met uitbreidingsmogelijkheden.
Naast een uitgebreid assortiment van negen verschillende saunacabines worden er tevens diverse behandelingen geboden op de ruime beautyafdeling met 4 verschillende enkel/ duo/ trio behandelruimtes en een zonnebankruimte.

  • Volledig aanbod van massages
  • Volledig aanbod van gezichtsbehandelingen en beauty modules
  • Yin Yoga, Aqua Balance, Tái Chi en klank-geur-meditatie sessies

Naast de bovengemelde producten en modules, biedt het saunabedrijf diverse arrangementen. Zo is er een arrangement beschikbaar waarbij gasten blijven slapen in een nabijgelegen hotel. Met het hotel zijn goede afspraken gemaakt over o.a. de beschikbaarheid. Het saunabedrijf beschikt over een uitstekend restaurant, bestaande uit 2 aparte ruimtes, welke plaats bieden aan ongeveer 60 gasten. De menukaart bestaat uit lunch, borrel en diner gerechten.

Reden verkoop
De onderneming wordt ter overname aangeboden wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de eigenaren. Daarnaast is er geen opvolging binnen de directe omgeving aanwezig om de onderneming succesvol voort te zetten.

Klanten
De onderneming heeft in de loop der jaren een goede reputatie en een trouw klantenbestand opgebouwd.

Werknemers
De onderneming heeft naast de eigenaren een 5-tal medewerkers in dienst.

Locatie
De onderneming is in Noord-Nederland gelegen en gevestigd in een oude Saksische boerderij welke volledig is gerenoveerd en gemoderniseerd. Het complex wordt samen met de activiteiten ter overname aangeboden. Huur van het complex behoort tot de mogelijkheden.

Omzet en overnameprijs
Nadere informatie over omzet en overnameprijs wordt verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

Opmerking
Een verkoopmemorandum wordt verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op!