Partner worden.

Adcorporate is op zoek naar partners en organisaties die zich willen aansluiten bij een bewezen en succesvolle formule, en daarom nodigen wij bedrijfskundige en/of financiële partijen uit om nader met ons kennis te maken.

Heeft u al een uitnodiging van ons ontvangen? Bekijk meer informatie over wat wij te bieden hebben.

Uitnodiging: partner worden bij Adcorporate?

Adcorporate is op zoek naar partners die zich willen aansluiten bij een bewezen en succesvolle formule. Wij nodigen u daarom graag uit om nader kennis te maken.

  • Onze belangrijkste voordelen voor partners:
  • Meer kwalitatieve leads
  • Meer exposure dankzij de bekendheid van Adcorporate
  • Volledig zelfstandig blijven werken én onderdeel zijn van een landelijk netwerk
  • Gebruikmaken van bewezen technische knowhow
  • Gebruikmaken van ISO – gecertificeerde processen

Adcorporate bestaat sinds 2002 en heeft zich ontwikkeld tot een kwalitatief sterke organisatie. Onze kennis en knowhow willen wij graag delen met bedrijfskundige en/of financiële partijen die zich met bedrijfsoverdracht en bedrijfsadvies bezig (gaan) houden.

Ons partnermodel biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze voordelen en toch volledig zelfstandig te blijven. U bepaalt zelf waar u gebruik van maakt, welk type dienstverlening u wel of niet past en welke type klanten u wilt bedienen.

Ons partnermodel is erop ingericht om samen vooruitgang te boeken. Het aantal partners is gelimiteerd, enerzijds doordat wij werken met exclusieve leadtoewijzing en anderzijds omdat wij kwaliteit verkiezen boven kwantiteit.

Heeft u interesse en/of vragen die u wilt stellen? Neem dan gerust contact op met Adcorporate via 0492-370080 of stuur een mail via info@adcorporate.nl.