Ontwikkelaar en bouwer van biomassa- en veevoederopslagmachines.

Adcorporate is een resultaatgerichte en bijzonder succesvolle organisatie in de begeleiding bij koop en verkoop van bedrijven. Actief sinds 2002, zowel nationaal als internationaal.

Betreft
De onderneming richt zich op de ontwikkeling en bouw van machines om veevoeders en biomassa flexibel te kunnen opslaan in folieslurven.

Reden verkoop
De ondernemer wil zijn focus richten op een ander project.

Profiel onderneming
De onderneming is actief in de agrotechniek. Er zijn een drietal machines ontwikkeld gericht op de opslag en bewerking van biomassa. Tevens zijn deze inzetbaar voor veevoederopslag, dit is een segment welke momenteel niet wordt bediend door de huidige veevoederopslagbedrijven.
Afnemers zijn de veehouderijsector en bedrijven die zich richten op de verwerking van industriële bijproducten uit de voedselindustrie dan wel biomassa verwerkende bedrijven.

Werknemers
Er zijn, naast de eigenaar, geen werknemers actief binnen de onderneming.

Locatie
De onderneming is gevestigd in Noord-Nederland.

Opmerkingen
De onderneming heeft de juridische structuur van een besloten vennootschap. Het zal derhalve gaan om een overname middels een aandelentransactie.

Overnameprijs
Na ondertekening van een geheimhoudingsovereenkomst zal in een overleg met de verkoper over de overnameprijs gesproken worden.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op!