Investment Proposal A5419036.

Adcorporate is een resultaatgerichte en bijzonder succesvolle organisatie in de begeleiding bij koop en verkoop van bedrijven. Actief sinds 2002, zowel nationaal als internationaal.

Betreft
Het betreft de verkoop van 100% van de aandelen in de besloten vennootschap.

Reden verkoop
De huidige DGA is om verschillende redenen op zoek naar versterking in de vorm van een strategische en financiële partner:

  • Gezamenlijk het marktpotentieel verder optimaal gaan benutten, hiertoe zal een groeiplan worden opgesteld;
  • Realiseren van verdere groei en professionalisering van de organisatie;
  • Financiering van werkkapitaal bij groei en investeren in (strategisch) management;
  • De toekomstige partner kan de rol van CEO vervullen zodat de huidige DGA zich kan richten op nieuwe klanten, netwerken en innovatie.

Profiel onderneming
De onderneming heeft in haar historie (> 30 jaar) verschillende innovatieve niche producten ontwikkeld die inzetbaar zijn in de calamiteiten bestrijding. En daarmee naam en faam opgebouwd.

Reeds drie soorten installaties zijn aan meerdere internationale afnemers verkocht. Naast de bestaande product portfolio zijn er diverse additionele concepten die de DGA op de markt kan brengen. Doordat sprake is van een servicecomponent groeit de repeterende service- en onderhoudsportefeuille bij elk verkochte installatie.

De engineering en productietechnieken zijn meer dan hoogwaardig te noemen. Het up-to-date en high-end machinepark alsmede de huidige huisvesting biedt voldoende ruimte tot groei.

Werknemers
Bij de onderneming zijn, naast de DGA (1 fte), zowel vaste medewerkers werkzaam als dat de organisatie gebruik maakt van een flexibele schil.

Locatie
De onderneming is gevestigd in Nederland in een representatief pand met voldoende kantoor- en productieruimte. Zo ook bestaat de mogelijkheid tot uitbreiding op het bestaande perceel.

Opmerkingen
De ‘klik’ met de toekomstige partner en de ‘match’ met de onderneming zijn voor de huidige DGA van cruciaal belang. Een juiste waardering van de onderneming is evident. Bij verdere interesse en gebleken aansluiting is een uitgebreid investeringsmemorandum beschikbaar.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op!