Investment Proposal Allround dakdekkersbedrijf in Norg.

Adcorporate is een resultaatgerichte en bijzonder succesvolle organisatie in de begeleiding bij koop en verkoop van bedrijven. Actief sinds 2002, zowel nationaal als internationaal.

Betreft
De onderneming betreft een allround dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in platte daken. De onderneming heeft een sterke regionale positie bij particulieren, bedrijven, instellingen en woningcorporaties en bestaat inmiddels 20 jaar.

Reden verkoop
De onderneming wordt ter overname aangeboden wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd van de eigenaren. Daarnaast is er geen opvolging binnen de directe omgeving aanwezig om de onderneming succesvol voort te zetten.

Profiel onderneming

Dakdekkersbedrijf Barkhuis is in maart 2000 opgezet door Arend Barkhuis. Al vanaf 17-jarige leeftijd is Arend actief binnen het dakdekkersbedrijf. Eerst als dakdekker later als bedrijfsleider. Door de jaren heen heeft Arend alle facetten doorlopen om een bedrijf te beginnen.

Opdrachtgevers van Dakdekkersbedrijf Barkhuis zijn particulieren, aannemers en gemeenten. Barkhuis houdt zich onder meer bezig met het verwerken van kunststof en bitumineuze dakbedekking. Er worden complete daken afgeleverd inclusief eventuele isolatie. Bij Barkhuis hebben ze passie voor daken en gaan ze voor kwaliteit. Ze gaan grondig en vakkundig te werk; om goed advies te geven én een passende offerte op te kunnen stellen wordt het dak altijd eerst uitgebreid geïnspecteerd. Bij Barkhuis willen ze graag goed helpen. Daarom werken ze met leveranciers van de beste materialen. Ze willen geen tijdelijke oplossing en doen geen compromissen, maar leveren hoogwaardige platte daken met een levensduur van 25 tot 30 jaar.

Werknemers / geboortedatum / d.i.d. / aantal uren
Dakdekker / 05-03-1990 / 27-02-2012 / 32
Dakdekker / 13-02-1961 / 13-07-2020 / 32
Dakdekker / 01-02-1970 / 13-07-2020 / 40
Dakdekker / 01-03-2002 / 13-07-2020 / 40

Locatie
Het bedrijfspand bestaat uit een:

  • Kantoor – 40m2
  • Keuken annex bedrijfskantine – 40 m2.
  • Loods/ magazijn/ werkplaats – 200 m2
  • Buitenterrein voor bouwcontainers ed.

Opmerking
Een verkoopmemorandum wordt verstrekt na ondertekening van een geheimhoudingsverklaring. De onderneming heeft een nieuwe impuls nodig. De huidige eigenaar heeft door ziekte niet de benodigde energie in de onderneming kunnen stoppen.

Overnameprijs
De overnameprijs bevindt zich rond de € 200.000 en bestaat uit materiele vaste activa en een vergoeding voor de goede naam en reputatie alsmede het klantenbestand van de onderneming.

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op!