Chris Alberts

bedrijfsopvolging@chrisalberts.nl

Chris (1960) heeft na zijn HEAO EJ opleiding zich eerst gekwalificeerd als Federatie Belastingadviseur (thans Register Belastingadviseur) en daarna als Registeradviseur Bedrijfsopvolging. Een combinatie waar klanten hun voordeel mee doen.
Na het afronden van de HEAO maakte hij een start bij de grote kantoren (EY, Berk en HLB Schippers) maar al snel bleek dat de grote, onpersoonlijke kantoren niet bij hem pasten. In 1998 vestigde hij zich als zelfstandig belastingadviseur in Koog aan de Zaan. Tot 2013 combineerde hij deze werkzaamheden met een docentschap aan de Hogeschool van Amsterdam (vakken belastingrecht en juridische vaardigheden).

Omdat Chris zelf ook ondernemer is begrijpt hij hoeveel liefde, enthousiasme en inzet u in uw bedrijf hebt gestopt. Hij vindt het belangrijk dat u zich als ondernemer bij een overname in uw element voelt, dat u profiteert van zijn kennis en zijn gevoel voor de menselijke maat. Vanuit Koog aan de Zaan begeleidt hij bedrijfsopvolgingen en -overdrachten in onder andere de Zaanstreek-Waterland.