De OverdrachtAdviseur

Adriaan Jongejan

aj@deoverdrachtadviseur.nl

Vanuit de vestiging Schagen houdt de OverdrachtAdviseur zich actief bezig met advisering en begeleiding op het gebied van bedrijfsovernames, bedrijfsaankoop, bedrijfswaardering, bedrijfsfusies en alle daaraan gerelateerde werkzaamheden. Met name de fiscale kennis en de praktische (no-nonsense) werkmethodes stellen ons in staat steeds weer de belangen van onze cliënten optimaal te behartigen. Of het nu gaat om trajecten waarbij de partijen reeds bekenden van elkaar zijn (voorbeeld overdracht binnen de familie of aan medewerkers), of wanneer partijen elkaar nog niet kennen (voorbeeld strategische aankoop, verkoop of MBI-traject), de OverdrachtAdviseur adviseert en begeleidt partijen gedurende het gehele traject naar een succesvolle overdracht. De OverdrachtAdviseur heeft een samenwerking met Adcorporate en is daarmee één van de partners van Adcorporate.

Robbert Kwast

rk@deoverdrachtadviseur.nl

Robbert Kwast heeft gestudeerd aan de Hogeschool Alkmaar en Radboud Universiteit. Hij is erkend en geregistreerd bedrijfsovername specialist en bedrijfswaarderingsspecialist. Robbert heeft zijn ervaring opgedaan o.a. als bijzonder beheer officer en als manager en specialist bij overname en fusies bij een grote bankinstelling. Hij is daardoor bekend met de alledaagse praktijk van ondernemers, directies en aandeelhouders in diverse en uitdagende situaties.

Medio 2017 heeft Robbert zijn onafhankelijk en strategisch Corporate Finance kantoor geopend en voornamelijk actief in de M&A markt binnen het MKB. Naast fusies en overnames en familieoverdrachten adviseert hij bij management buy-ins, buy-outs, bedrijfswaarderingen, herstructurering, bedrijfsconflicten (w.o. mediation), waarde-creatie en financieringsvraagstukken. Daarbij is hij altijd op zoek naar de verbinding en samenwerking met partners en specialisten in de sector, die net als Robbert de ondernemer centraal stelt en op zoek gaat naar optimaal resultaat met inhoudelijk excellente kwaliteit.

Robbert onderscheidt zich van vele adviseurs door daadwerkelijk de tijd te nemen, de relatie zoeken met zijn klanten, zowel voor, tijdens als na de transactie. Veel luisteren naar zijn klanten, met alle aandacht voor de soms ook emotionele aspecten die bij overnames/transacties spelen.

Kernwoorden die bij Robbert passen: luisteren, slagvaardig, analytisch, sociaal, oplossing en resultaat. Door zijn enorme (levens)ervaring is hij bij uitstek de adviseur en begeleider voor uw strategische, overname- en financieringsvraagstukken. Hierbij komt zijn uitgebreid en in samenwerking opgebouwd netwerk met venture capitalists, informal investors, private equity, banken, fiscalisten, juristen en andere zakelijke dienstverleners enorm van pas.

 

Wij maken graag, vrijblijvend, persoonlijk een afspraak met u.