Claassen, Moolenbeek & Partners Zuidwest-Nederland

Per 1 maart 2020 is Waldy van de Walle aangesloten als partner van Adcorporate voor de regio Zuidwest-Nederland. Waldy is reeds actief in bedrijfsfinancieringen en bedrijfsoverdrachten voor Claassen, Moolenbeek & Partners (CM&P) Zuidwest-Nederland. Door de samenwerking met Adcorporate versterkt Waldy de kracht van CM&P Zuidwest-Nederland op de markt van bedrijfsoverdrachten. Dit door gebruik te maken van het landelijk netwerk dat Adcorporate heeft. Adcorporate heeft bijna 20 jaar ervaring en de data van de honderden transacties die in deze periode succesvol zijn afgerond.

Over Waldy

Waldy heeft de HBO-opleiding Economie en Recht afgerond en aangevuld met een HBO-master in bedrijfseconomie. Hij heeft zich verder ontwikkeld door diverse examens WFT (Wet Financieel Toezicht) af te leggen. Om zijn kennis en kunde nog meer te kunnen verbreden, heeft hij ook opleidingen gevolgd tot Register Adviseur Bedrijfsoverdrachten (RAB) Fiscaal & Juridisch en Business Valuation. Waldy is sinds 2012 partner van CM&P en investeert voortdurend in het volgen van cursussen.

Ervaringen

Een scherpe blik, begrijpelijke taal en een kundig adviseur aan je zijde. Dat typeert Waldy in zijn werkwijze. Door de ervaring en achtergrond is hij goed inzetbaar op alle facetten van bedrijfsfinancieringen, bedrijfswaardering en goed gestructureerde bedrijfsoverdrachten. Door de financieringservaring heeft hij een brede en vooral creatieve manier van denken in financieringen. Met name alternatieve financieringen.